search
'House of the Dragon' is dan eindelijk klaar
Series / Nieuws

'House of the Dragon' is dan eindelijk klaar

De opnames van de serie House of the Dragon duurden behoorlijk lang.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
George R.R. Martin laat weten dat de opnames van House of the Dragon in Londen afgerond zijn. De serie volgt als prequel op Game of Thrones.

Er zijn meerdere prequels op Game of Thrones in de maak. Denk aan Tales of Dunk and Egg, 9 Voyages, Flea Bottom en 10.000 Ships. Of die er komen is niet zeker. Dat geldt gelukkig wel voor House of the Dragon, dat de geschiedenis van de Targaryen-dynastie in kaart brengt.

House of the Dragon
Seizoen 1 van House of the Dragon bestaat uit 10 afleveringen en speelt zich 200 jaar voor Game of Thrones af. De reeks bouwt vermoedelijk de belangrijkste elementen op van de komende burgeroorlog binnen de familie Targaryen.

In een blogpost van George R.R. Martin laat de schrijver weten dat de opnames van het eerste seizoen nu officieel rond zijn. Hij onthulde dat hij zelfs al ruwe versies van de eerste afleveringen gezien heeft.

Hij "houdt van ze allemaal" en zegt dat "het schrijven, de regie en het acteerwerk er allemaal geweldig uitzien. Ik neem mijn hoed af voor [showrunner Ryan Condal] en [co-showrunner Miguel Sapcochnik] en hun team en onze buitengewone cast."

House of the Dragon zal vermoedelijk in de herfst in première gaan.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen