search
Waar blijven die andere 'Game of Thrones' spin-offs?
Series / Nieuws

Waar blijven die andere 'Game of Thrones' spin-offs?

Game of Thrones moet leiden tot een grote franchise op HBO Max, maar dat vlot toch niet zo?

Vandaag hebben we voor het eerst in lange tijd een update over de vele Game of Thrones spin-off series die in de maak zijn. Daarvan worden er meerdere ontwikkeld.

Sinds Game of Thrones zijn uitzendingen afrondde, wordt druk gewerkt aan een uitbreiding van het fenomenale succes van de franchise. Zo wordt gewerkt aan 9 Voyages over het personage Corlys Velaryon (die je ook ziet in House of the Dragon), 10.000 Ships en Tales of Dunk & Egg.

Game of Thrones spin-offs
Casey Bloys vertelde namelijk dat er druk gewerkt wordt aan al die verschillende series:

"Het gaat net als bij elk ander ontwikkelproces. Een deel gaat goed. Van anderen moeten we het nog zien. We gaan niet alles maken. Er ligt geen mandaat waarin staat dat ik een bepaald aantal spin-offs of prequels of iets dergelijks moet maken. We willen iets maken waar we op creatief vlak enthousiast van worden."

Het hangt er verder echt van af hoe het allemaal gaat met de projecten en of ze ver genoeg ontwikkeld zijn om door te gaan. Dit jaar hoeven we dus niet al te veel aankondigingen te verwachten, al weten we wel dat de campagne voor House of the Dragon wel bijna van start kan.

Die serie krijgt vermoedelijk, leerden we eerder vandaag, een tweede seizoen.



Aanbevolen artikelen