search
Fan van 'Young Wallander'? Check dan deze 3 series op Netflix
Series / Featured

Fan van 'Young Wallander'? Check dan deze 3 series op Netflix

Young Wallander scoort goed op Netflix; maar als je klaar bent, wat moet je dan kijken? Wij hebben tips!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Deze week verscheen het tweede seizoen van de serie Young Wallander op Netflix. De serie doet het als vanouds goed op de streamingdienst. Grote kans dus dat je alle afleveringen al gezien hebt.

Vandaag zetten we drie toffe tips op Netflix op een rij, voor als je klaar bent met het nieuwe seizoen van Young Wallander. Killer's Shadow, zoals het tweede seizoen genoemd wordt, begint als Kurt overweegt de politie te verlaten. Hij moet echter het slachtoffer identificeren in een vluchtmisdrijf. Vervolgens loopt het helemaal anders dan verwacht.

Drie toffe tips
We zetten drie tips op een rij:

Bron (4 seizoenen): Als er een lijk gevonden wordt op de brug tussen Denemarken en Zweden, gaan Deense en Zweedse detectives op zoek naar de dader.

De Kastanjemanden (1 seizoen): Op een afschuwelijke plaats delict ligt een eng kastanjepoppetje. Twee detectives gaan op zoek naar een moordenaar gekoppeld aan een vermist kind van een politica.

Case (1 seizoen): Een slimme advocaat heeft zijn leven verwoest door drank en roekeloosheid, maar vindt een nieuw doel: het onderzoek naar de schijnbare zelfmoord van een tiener.



Aanbevolen artikelen