'The Big Bang Theory'-actrice verdedigt controversieel element

The Big Bang Theory-actrice verdedigt controverse

Mayim Bialik verdedigt de stem van Bernadette in The Big Bang Theory.

Jim Pedd, 21 februari 2022 08:42

Mayim Bialik verdedigt de irritante stem van Bernadette in The Big Bang Theory. De CBS-sitcom was in zijn vierde jaar aanbeland toen het besloot de twee actrices promotie te geven en series regulars van hen te maken. Voor die tijd was Penny van Kaley Cuoco de enige vrouwelijke hoofdpersoon.
Hoewel ze pas een hoofdpersoon werd in The Big Bang Theory seizoen 4, was het verhaal van Bernadette er een dat zich snel ontwikkelde. Ze begon als part-time serveerster en verwerd tot full-time microbioloog voor een groot farmaceutisch bedrijf. En kreeg twee kinderen met Howard.

The Big Bang Theory
In The Big Bang Theory had Bernadette een enorm hoge stem. Niet iedereen was daar fan van, maar volgens Bialik was het nodig voor de representatie.

"Ik denk dat het belangrijk is om te erkennen als het aankomt op representatie. Melissa Roach speelde Bernadette en was een personage die wetenschapper was," aldus Bialik.

"Ze speelde iemand die in de farmaceutische industrie werkt, maar als moleculair bioloog. En ik denk dat het belangrijk is om te wijzen op de vrouwen met 'stemmen' zoals de stem die Melissa soms had. Dat is geen stem die je normaal zou associëren met een wetenschapsvrouw."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Big Bang Theory, Miyam Bialik, TBBT

Informatie over de serie: The Big Bang Theory

Populair nieuws