'Vikings: Valhalla' onthult hoofdpersonen op dodelijke posters

'Vikings: Valhalla' onthult hoofdpersonen

Vikings: Valhalla heeft een stel posters gekregen van Netflix die er vet uitzien.

Jim Pedd, 21 februari 2022 om 09:19

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Na een succesvolle tijd op History Channel, verhuist de Vikings-franchise naar Netflix voor zijn vervolg. Vikings: Valhalla is deze week nog te zien op Netflix en krijgt vandaag een drietal posters.
Vikings: Valhalla speelt zich honderd jaar na de gebeurtenissen in de oorspronkelijke serie af. We volgen de verhalen van legendarische figuren als Leif Eriksson, Harald Sigurdsson en Freydís Eiriksdóttir. En laat hen nou net een eigen poster gekregen hebben!

Vikings: Valhalla-posters
Sam Corlett speelt in de televisieserie van Netflix de rol van Eriksson, misschien wel de bekendste Viking die ooit geleefd heeft. Hij wordt in Vikings: Valhalla vergezeld door Frida Gustavsson, Leo Suter, Bradley Freegard, Johannes Haukur Johannesson, David Oakes, Laura Berlin en Caroline Henderson.Vikings: Valhalla speelt zich duizend jaar geleden af, aan het begin van de elfde eeuw. De serie vertelt het verhaal van de avonturen van enkele van de bekendste Vikingen die ooit geleefd hebben: de legendarische ontdekkingsreiziger Leif Eriksson, zijn koppige zus Freydis en de ambitieuze Noorse prins Harald Sigurdsson.

Spanningen tussen de Vikingen en Engelse heren bereiken een bloederig breekpunt, terwijl de Vikingen zelf botsen over het christelijk en het heidens geloof.
Lees meer over: Vikings Valhalla, Vikings, Netflix, Jeb Stuart

Populair nieuws