Voorlopig krijg je echt niet meer 'The Big Bang Theory'

Voorlopig krijg je niet meer 'The Big Bang Theory'

De serie The Big Bang Theory krijgt voorlopig geen reünie of een revival.

Jim Pedd, 7 februari 2022 12:16

Kunal Nayyar vertelt tijdens een nieuw interview dat je voorlopig niet hoeft te verwachten dat er een The Big Bang Theory-reünie komt. De serie werd door Chuck Lorre en Bill Prady bedacht en duurde 12 seizoenen, van 2007 tot 2019.
De serie The Big Bang Theory was nog enorm populair toen deze tot een einde kwam. Fans hopen dan ook nog altijd op een reünie, maar helaas moeten ze voorlopig niet verwachten dat 't zover komt.

The Big Bang Theory-einde
The Big Bang Theory kwam met een prima einde voor de groep die we volgden. Sheldon en Amy wonnen een Nobelprijs voor de natuurkunde, wat de voornaamste focus van het laatste seizoen was. Ook bleek dat Penny en Leonard een eerste kind zouden krijgen.

Ondanks alles hielden de vrienden hun gewoontes vast, waaronder het delen van een maaltijd in Apartment 4A.

Natuurlijk hopen kijkers al dat er een reünie aan zit te komen. Maar Nayyar vindt het daar te vroeg voor. "Het is pas twee jaar geleden dat we Big Bang eindigden!"

"We moeten er iets ouder uitzien. We leven in een wereld vol reünies, en ik denk dat we er nog niet zijn. Je kan geen reünie doen, dat zou net alsof we een nieuw seizoen maken zijn. Dus nee, zover is het nog niet. Niet dat ik zeg dat we een nieuw seizoen maken!"

"Ja, in de toekomst, misschien. Maar niet nu."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Big Bang Theory, CBS, revival

Informatie over de serie: The Big Bang Theory

Populair nieuws