Dit is waar de bikkelharde hitserie 'Reacher' in seizoen 2 over gaat

Reacher bleek een groot succes te zijn op Prime Video en krijgt een tweede seizoen.

Jim Pedd, 22 februari 2022 10:22

De televisieserie Reacher doet het enorm goed op Prime Video. Zo erg zelfs dat vrij snel na het debuut van het eerste seizoen, er ook een tweede reeks afleveringen besteld is door de streamingdienst.
Reacher is gebaseerd op de langlopende boekenreeks van Lee Child en kreeg in eerste instantie acht afleveringen. Het eerste seizoen baseerde zich op het allereerste Jack Reacher-boek, The Killing Floor. Nu er aan een tweede seizoen gewerkt wordt, vragen fans zich natuurlijk af waar het heen zal gaan.

Moeilijke keuze om te maken
Lee Child heeft meer dan twee dozijn Jack Reacher-boeken geschreven, dus er is genoeg keuze voor het komende tweede seizoen van de serie.

Het tweede boek in de franchise heet Die Trying en leek een logische richting. Maar daar is showrunner Nick Santora niet eens zo heel zeker van. Het klinkt alsof men nog moet beslissen:

"Ik vind het moeilijk. Er zijn 26 boeken, en een aantal short story anthologie-verhalen. En er zit zoveel denkwerk achter de keuze die we moeten maken. Willen we bijvoorbeeld dat het een verhaal is dat lijkt op dat van seizoen 1, omdat seizoen 1 succesvol was? Of willen we iets anders doen?" aldus Santora.

Gelukkig werkt Lee Child mee aan de serie. Reacher zie je op Prime Video.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Reacher, Alan Ritchson, Prime Video

Populair nieuws