Mysterieuze nieuwe trailer 'The Man Who Fell To Earth'

Mysterieuze trailer 'The Man Who Fell To Earth'

Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave) en Naomie Harris (Skyfall) spelen de hoofdrollen in de veelbelovende serie van Showtime.

Zilko Tarici, 23 februari 2022 om 13:00

Showtime heeft vandaag de volledige trailer vrijgegeven voor de nieuwe versie van The Man Who Fell to Earth. Ditmaal betreft het echter geen film (zoals in de jaren '70 met David Bowie), maar een serie.
Hoofdrolspeler van The Man Who Fell to Earth zijn Chiwetel Ejiofor, Naomie Harris, Kate Mulgrew en Bill Nighy. We zien hoe een mensachtige alien crasht op onze planeet en op zoek goed naar een waterbron voor zijn eigen planeet, die te maken heeft met ernstige uitdroging.

Deze versie, die gemaakt wordt voor streamingdienst Paramount+, wordt geschreven en geproduceerd door Alex Kurtzman en Jenny Lumet. De serie is gebaseerd op hetzelfde verhaal dat de basis legde voor de film met Bowie uit 1976.

Visueel minder gewaagd
Het lijkt erop dat de Showtime-serie dichter bij het bronmateriaal ligt dan de Bowie-versie. De aangedikte visuele stijl van de film, die daardoor een cultfilm werd, lijkt ditmaal niet aanwezig.

De eerder genoemde Kurtzman en Lumet zijn tevens showrunner van The Man Who Fell to Earth, en Kurtzman neemt ook plaats op de regiestoel.

Bekijk hieronder de gloednieuwe trailer voor The Man Who Fell to Earth.Bron: Comic Book

Lees meer over: Naomie Harris, Chiwetel Ejiofor, The Man Who Fell To Earth, David Bowie, Kate Mulgrew, Bill Nighy

Populair nieuws