search
Megapopulaire 'The Blacklist' krijgt een tiende(!) seizoen!
Series / Nieuws

Megapopulaire 'The Blacklist' krijgt een tiende(!) seizoen!

De NBC-serie is nog steeds mateloos populair onder een vaste schare kijkers.

NBC is nog niet klaar met The Blacklist! Het netwerk heeft namelijk aangekondigd dat de nog steeds populaire spionage-serie een tiende seizoen krijgt.

Hoofdrolspeler James Spader onthulde het nieuws toen hij dinsdagavond zijn opwachting maakte tijdens The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Momenteel bevindt The Blacklist zich in het midden van het negende seizoen. Dat seizoen begon afgelopen oktober. En ondanks dat de serie dus al heel wat jaren loopt, wordt hij nog steeds razend goed bekeken. The Blacklist is namelijk goed voor gemiddeld 22 miljoen kijkers per aflevering!

Red terug in actie
Spader speelt sinds het eerste seizoen uit 2013 al de hoofdrol in de serie. We zien hem als supercrimineel Raymond 'Red' Reddington, die de FBI helpt om andere beruchte criminelen op te sporen.

Naast Spader zijn er in de serie rollen weggelegd voor o.a. Diego Klattenhoff, Amir Arison, Hisham Tawfiq, Laura Sohn en Harry Lennix.

Het is nog onduidelijk wanneer we seizoen 10 van The Blacklist precies kunnen verwachten.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen