Zoeey Deschanel wees rol in 'The Office' af

De bekende komische actrice had echter een hele goede reden om van de rol af te zien...

Zilko Tarici, 23 februari 2022 13:37

Actrice Zooey Deschanel heeft onthuld dat ze een rol in The Office heeft moeten afwezen nadat ze het script voor de pilot-aflevering van New Girl had gelezen. En dat was een gewaagde keuze, want The Office, dat begon in 2005, was al een tijd een grote hit voordat New Girl verscheen in 2011.
Tot Deschanel de hoofdrol speelde in de succesvolle comedy-serie New Girl was ze vooral bekend van rollen in films als Elf en Yes Man. In The Office zagen we bekende gezichten als Amy Adams, Conan O'Brien en Ray Romano belangrijke gastrollen spelen.

Een goede keus?
In New Girl zagen we Deschanel als de single dertiger Jessica Day. De serie liep uiteindelijk zeven seizoenen en eindigde in 2018.

Tijdens een recente aflevering van Welcome to Our Show onthulde Deschanel dat ze bijna een belangrijke terugkerende rol in The Office had geaccepteerd toen het script voor New Girl in haar schoot werd geworpen. De actrice zei er het volgende over:

"Ik was helemaal klaar om The Office te doen. We zaten midden in de onderhandelingen toen ik plots het script kreeg voor New Girl. En dat script was nooit in mijn schoot beland als ik er niet open voor stond om mee te werken aan een tv-serie als The Office."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Zooey Deschanel, New Girl, The Office, Steve Carell, Jake Johnson, Max Greenfield

Informatie over de serie: The Office

Populair nieuws