search
Prime Video komt met verrassing: eerste trailer 'Upload' seizoen 2
Series / Trailer

Prime Video komt met verrassing: eerste trailer 'Upload' seizoen 2

Upload ziet er weer erg tof uit in het tweede seizoen van de serie van Prime Video.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Welkom terug bij Lakeview en het digitale leven na de dood! Vandaag heeft Prime Video een nieuwe trailer voor het tweede seizoen van hitserie Upload online gezet.

De trailer laat zien dat er veel staat te veranderen voor Nathan (Robbie Amell), Nora (Andy Allo) en Ingrid (Allegra Edwards) als de serie op vrijdag 11 maart van start begint. In de trailer zie je hoe Nathan en Ingrid weer terug samen zijn in het digitale hiernamaals. Nora werkt weer bij Horizon en je ziet wat grote updates, waaronder de nieuwste in-app digitale baby genaamd een prototyke. Dat klinkt hilarisch maar ook afschrikwekkend.

Upload-trailer
De serie Upload is bedacht door Greg Daniels. Naast Amell, Allo en Edwards spelen ook Kevin Bigsley (Luke, een andere bewoner van Lakeview die bevriend raakt met Nathan), Zainab Johnson (als Aleesha, Nora's collega en Luke's handler) en Owen Daniels als A.I. Guy hoofdrollen.

In seizoen 2 van Upload zie je hoe Nathan op een kruispunt in zijn leven staat. Ingrid is onverwacht aangekomen en wil hun relatie versterken. Maar zijn hart verlangt naar de engel Nora.

Nora is ondertussen niet te vinden en betrokken bij de anti-tch rebellen genaamd The Ludds. Dat leidt tot problemen en intussen zou er zomaar een nieuwe liefde kunnen zijn voor Nathan.

Vanaf 11 maart zie je het nieuwe seizoen van Upload op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen