search
Disney+-serie 'Ironheart' vindt zijn grote vijand
Series / Nieuws

Disney+-serie 'Ironheart' vindt zijn grote vijand

Anthony Ramos schijnt de grote schurk te spelen in de Ironheart-serie van Disney+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er is een nieuw verhaal over de rol van acteur Anthony Ramos in de serie Ironheart. Daarin maakt hij zijn debuut in het Marvel Cinematic Universe, en nu lijkt het erop dat de acteur een grote rol krijgt.

Ironheart zou namelijk van Ramos zijn grote vijand maken. Dat hij gecast is, werd in februari onthuld, maar het was nog niet duidelijk welke rol de acteur zou gaan spelen.

De schurk in Ironheart
The Hollywood Reporter claimt dat Ramos de schurk zal zijn van de serie van Disney+. De show focust zich op Riri Williams, een jonge student aan de MIT, die haar eigen harnas bouwt dat een beetje doet denken aan dat van Iron Man.

In de comics verving zijn Tony Stark uiteindelijk als Iron Man in het Marvel Universe, na zijn dood in het Civil War II-event.

Toen Deadline onthulde dat Anthony Ramos zich bij Ironheart zou voegen, vergeleek men zijn rol al met die van Jonathan Majors in Loki.

Mocht die gelijkenis inderdaad kloppen, is de kans groot dat hij vaker te zien zal zijn in de franchise van Marvel Studios.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen