search
Netflix voegde deze week flink wat toffe series toe
Series / Featured

Netflix voegde deze week flink wat toffe series toe

Dit is het nieuwe aanbod dat je op Netflix kunt zien vanaf deze week.

Elke vrijdag zetten we de nieuwe series op een rij die Netflix heeft toegevoegd aan zijn aanbod. Deze week zijn dat de volgende series.

Snowpiercer (S03E05): Zarah moet bevallen en Layton en Till onderzoeken een brand. Alex bezoekt Wilford, die nog niet is ontwaakt. Ben vraagt Sykes te helpen met het herstel van Javi.

For Life (2 seizoenen): Nadat een man onterecht levenslang is opgesloten, wordt hij een advocaat om gerechtigheid te zoeken en om anderen te verdedigen die vals zijn beschuldigd.

Back to 15: Anita is ontevreden over haar baan en haar persoonlijke leven, maar ontdekt een manier om weer 15 te worden. Wat verandert ze aan haar verleden? Met Maisa in de hoofdrol.

Vikings: Valhalla: Een nieuwe saga begint honderd jaar na de afloop van de originele serie en kleurt de avonturen van de beroemdste Vikingen die ooit hebben geleefd.

Juvenile Injustice (seizoen 1): Een taaie rechter compenseert haar afkeer van jonge criminelen met sterke overtuigingen over rechtvaardigheid en straf terwijl ze ingewikkelde jongerenzaken afhandelt.

The Fame Game (seizoen 1): Als de beroemdste actrice van India ineens verdwijnt, komen er tijdens de zoektocht pijnlijke waarheden aan het licht over haar toch niet zo ideale leven en gezin.

Bulgasal: Immortal Souls: De onsterfelijke is vervloekt vanaf zijn geboorte en is uit op wraak. Hij gaat op pad om zijn ziel terug te eisen en een vete te eindigen die al 600 jaar duurt.

Race: Bubba Wallace (1 seizoen): Deze docuserie gaat over racetalent Bubba Wallace, momenteel de enige zwarte coureur in de NASCAR Cup Series. Hij wil de sport veranderen door zijn stem te laten horen.

Karma's World Music Videos (1 seizoen): Welkom in Karma's muzikale wereld waar zij meester is van haar microfoon, en haar krullen. Vermaak je met een funky playlist vol rijm en rap en de power van positiviteit.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen