search
Geweldig nieuws voor fans van de serie 'Young Royals'

Geweldig nieuws voor fans van de serie 'Young Royals'

Het tweede seizoen van de reeks zou later dit jaar nog te zien moeten zijn...

Geoffrey Ketels
Netflix maakte eerder reeds bekend dat de reeks Young Royals met zekerheid een tweede seizoen zal krijgen. Nu werd door de cast zelf bekend gemaakt dat de opnames van dat tweede seizoen van start zijn gegaan.

Op de social mediakanalen van Netflix verscheen het bericht van de castleden van de romantische Zweedse serie dat ze terug op de set staan. Dat aldus uiteraard voor de opnames van het tweede seizoen.

Jonge prins
Young Royals vertelt het verhaal van een jonge prins genaamd Wilhelm. Hij gaat op een bepaald moment studeren aan een prestigieuze kostschool. Daar heeft hij vele jaren naar uitgekeken. Nu kan hij niet alleen eindelijk doen wat hij wil, daarnaast kan hij ook beginnen nadenken over zijn identiteit.

Wilhelm heeft duidelijk wilde toekomstplannen die stuk voor stuk eigenlijk één ding met elkaar gemeen hebben... en dat is dat ze weinig tot niets te maken hebben met zijn koninklijke verplichtingen. Dat verandert echter plots wanneer duidelijk wordt dat hij de wettelijke troonopvolger wordt.

Het eerste seizoen van Young Royals is momenteel te bekijken op Netflix. Wanneer het tweede seizoen precies moet gaan verschijnen is momenteel nog niet bekend.

Aanbevolen artikelen