'Legends of Tomorrow' verliest een van zijn oorspronkelijke sterren

Legends of Tomorrow verliest een van zijn sterren

De serie Legends of Tomorrow neemt afscheid van Nick Dano dit seizoen.

Jim Pedd, 4 maart 2022 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De tijd van Nate Heywood op de Waverider is voorbij. Na de nieuwe aflevering van de serie Legends of Tomorrow van The CW, is bevestigd dat acteur Nick Zano vertrekt bij de serie.

Hij was sinds het tweede seizoen van Legends of Tomorrow in 2016 betrokken als series regular. Maar nu vertrekt hij dus. Een feit dat fans al enige tijd hadden zien aankomen, aangezien Zano geregeld op sociale media had gesuggereerd dat hij zou gaan vertrekken, om die berichten weer te verwijderen.

Legends of Tomorrow-afscheid
Het zevende seizoen gaf Nate Heywood vooral een verhaal dat liet zien dat hij twijfelde of hij bij zijn vriendin, de Zari van de oorspronkelijke verhaallijn, moest gaan wonen. Zij leefde binnen de Wind Totem met haar voorouders.

Zano is de laatste in een reeks vertrekkende castleden bij Legends of Tomorrow. Eerder zagen we Mick Rory (Dominic Purcell) en John Constantine (Matt Ryan) vertrekken, hoewel Ryan terugkeerde om de rol van Gwyn Davies te spelen.

Daarmee begint Legends of Tomorrow stiekem ook een beetje een trend waarbij castleden verschillende personages spelen. Dat geldt ook voor Maisie Richardson-Sellers.

Legends of Tomorrow zie je op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Legends of Tomorrow, The CW, Arrowverse, Nick Dano

Informatie over de serie: Legends of Tomorrow

Populair nieuws