search
Disney+ wijzigt zijn parental controls voor Netflix-series
Series / Nieuws

Disney+ wijzigt zijn parental controls voor Netflix-series

De Netflix-series rond Marvel Television zijn straks allemaal te zien op Disney+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het is officieel: de Netflix/Marvel-series komen naar Disney+. Vorige maand bleek in alle stilte dat de televisieseries rond Daredevil, Iron Fist, Luke Cage, Jessica Jones en de Defenders allemaal van Netflix zouden verdwijnen.

Het duurde vervolgens een tijdje voordat we erachter kwamen dat de series, zoals we toen vermoed hadden, ook echt naar Disney+ zouden komen. Nu is dat zeker, en brengt Disney+ een belangrijke wijziging aan in zijn parental controls.

Disney+ wijziging
Disney+ wijzigt namelijk de parental controls om tegemoet te komen aan de series, die toch wel wat bloederige momenten bevatten en hard geweld.

De series komen op 16 maart op Disney+ te staan. Abonnees krijgen dan een prompt te zien waarin hen gevraagd wordt hun instellingen te controleren. Vervolgens is er de mogelijkheid om content rating restricties in te stellen voor elk profiel op Disney+ en een pincode in te stellen om profielen te vergrendelen.

Als je de settings hetzelfde laat, ervaar je de streamingdienst Disney+ als een "TV-14 content rating omgeving".

Concreet betekent dat dus dat we een en ander zien wijzigen bij Disney+, om tegemoet te komen aan de toffe releases van Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen