search
'Legends of Tomorrow' seizoen 8 geeft dit personage een grotere rol
Series / Nieuws

'Legends of Tomorrow' seizoen 8 geeft dit personage een grotere rol

Legends of Tomorrow schijnt een heel ander personage centraal te stellen straks.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het zevende seizoen van Legends of Tomorrow is ten einde. Het Arrowverse onthulde voor het eerst Booster Gold en we zagen Nick Zano, die zes seizoenen lang een rol speelde, vertrekken.

De aflevering van Legends of Tomorrow eindigde ermee dat de Legends (samen met Booster) omringd werden door donker geklede, ongeïdentificeerde soldaten. Waarschijnlijk zijn het nieuwe versies van de Time Masters, het Time Bureau of wellicht DC's Linear Men.

Legends of Tomorrow
Seizoen 8 zou zomaar eens kunnen beginnen met de Legends in de gevangenis. En krijgt een grote rol voor Zari!

"Het mooie aan de cliffhanger, is dat het je eerlijk houdt. Het beperkt waar het nieuwe seizoen over kan gaan. Maar het legt soms ook beperkingen op. Tegelijk is dat het beste wat je maar kan krijgen," aldus uitvoerend producent Phil Klemmer.

"Ze beginnen helemaal onderaan, kunnen niet dieper zinken. Ze zitten gevangen, zijn beschuldigd van tijdmisdrijven. Allemaal dingen die ze dachten goed te doen voor de wereld, maar het is duidelijk dat niet iedereen daar blij mee is." Duidelijk is ook dat we zien hoe Zari daar een rol in heeft: "Zij heeft de laatste afleveringen sterk gekeken naar de vraag of er meer is, en dat ze dacht meer tijd te hebben."

Legends of Tomorrow zie je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen