search
Netflix-abonnees zijn woedend door prijsverhoging
Series / Nieuws

Netflix-abonnees zijn woedend door prijsverhoging

Helaas zijn heel wat mensen best boos op Netflix na een prijsverhoging.

Netflix-abonnees zijn helemaal niet blij met het recente besluit van de streamingdienst om zijn prijzen omhoog te gooien.

In januari besloot Netflix in de Verenigde Staten om de prijs van een abonnement met 1 tot 2 dollar per maand te verhogen. Voor het standaard-abonnement moeten Amerikanen nu 15,49 dollar betalen en voor het premium plan 19,99 dollar. Daarnaast is het basis-abonnement ook duurder geworden; die prijs ging naar 9,99 dollar per maand.

Een stuk duurder
Netflix mailt nu zijn abonnees over de hogere prijs voor een abonnement. Het stelt de prijzen verhoogd te hebben om "abonnees meer geweldig entertainment" te betalen.

"We hopen dat je geniet van alles wat Netflix je biedt. We updaten onze prijzen om je meer geweldig entertainment te bieden. Deze update stelt ons ertoe in staat zelfs meer waarde te bieden voor je lidmaatschap - met verhalen waar je energie van krijgt, waar je emotioneel van wordt, of die je dag gewoon een beetje beter maken."

Alleen lijken abonnees lang niet allemaal blij te zijn met dit nieuws. Sterker nog, op Twitter laten heel wat abonnees zelfs weten op te willen zeggen:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen