'Star Trek: Picard' seizoen 2 opent compleet anders

Star Trek: Picard seizoen 2 opent compleet anders

De serie Star Trek: Picard begint met een gevaarlijk moment voor Jean-Luc.

Door onze nieuwsredactie, 6 maart 2022 10:02

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het tweede seizoen van Star Trek: Picard is van start. Deze achtste serie in de franchise is de zwanenzang en eigenlijk het afscheid van Jean-Luc Picard, gespeeld door Patrick Stewart.
In een interview met Variety vertelde Stewart over de worstelingen van Picard in het tweede seizoen van de televisieserie. Tijdens dat interview legt hij ook uit wat kijkers mogen verwachten van het nieuwe seizoen.

Star Trek: Picard seizoen 2
"Hij worstelt. En daar is hij zich helemaal bewust van. In veel opzichten weet hij dat hij een individu is dat enorm geluk heeft gehad. Hij heeft geld. Een prachtig thuis, dat ook een inkomen biedt. Hij heeft heel wat diepgaande vriendschappen. Maar hij is eenzaam," begon Stewart.

"Heel vroeg in de eerste aflevering van seizoen 2 zien we een mogelijke oplossing voor zijn eenzaamheid: een relatie met Laris, die zijn huishoudster is en de vrouw van de man die voor het land zorgde. Maar haar echtgenoot is overleden en dat lijkt te leiden tot een nieuw soort relatie voor Picard."

Star Trek: Picard krijgt tien afleveringen in het tweede seizoen, en is back-to-back opgenomen met seizoen 3. Star Trek: Picard zie je hier in Nederland op Prime Video.
Bron: Variety

Lees meer over: Star Trek Picard, Star Trek, Picard, Patrick Stewart

Populair nieuws