search
Nu al onenigheid over einde 'Star Trek: Picard'
Series / Nieuws

Nu al onenigheid over einde 'Star Trek: Picard'

Het derde seizoen van Star Trek: Picard veroorzaakt zelfs bij cast en crew onenigheid.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Patrick Stewart hint erop dat Star Trek: Picard gaat eindigen met een finale die niet voor grote tevredenheid bij alle fans zal zorgen. De derde reeks van de serie is al in de maak en brengt de serie rond Jean-Luc Picard tot een definitief einde.

Zeer binnenkort gaat Star Trek: Picard weer van start, ditmaal met uitzendingen van zijn tweede seizoen. We zien onder meer Whoopi Goldberg terugkeren, maar er is ook een rol voor John de Lancie als oude bekende in de franchise.

Star Trek: Picard-einde
Star Trek: Picard gaat richting het einde. Eerder dit jaar bevestigde Stewart namelijk dat het derde seizoen altijd al gepland stond als het laatste seizoen.

Dat laatste seizoen is back-to-back met het tweede seizoen opgenomen, dus zou er zomaar eens snel kunnen komen. Tegenover Collider vertelt hij:

"Volgers van Picard zullen merken dat als we het einde van seizoen drie bereikt hebben, de conclusie onverwacht is en dat je er vraagtekens bij gaat zetten. Ik kijk er enorm naar uit, omdat het zorgt voor een groot vraagteken boven je hoofd. Ik wil niet zeggen dat er over tien jaar nog een serie komt waarin je ziet hoe ik zorg voor mijn wijngaard, maar toch. Er zijn wat ruzies geweest met een aantal van onze mensen, omdat ze dit zagen als een afsluiting en ik zie dat niet zo."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen