search
Gigahit 'The Batman' krijgt nog een nieuwe serie!
Series / Nieuws

Gigahit 'The Batman' krijgt nog een nieuwe serie!

Arkham Asylum komt centraal te staan in deze derde spin-off voor op HBO Max.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het Batverse is begonnen. The Batman is niet gewoon een reboot van de films over Batman, maar wordt door Warner Bros. neergezet als een grootse cross-media franchise die moet leiden tot meerdere films en televisieseries.

We weten al dat HBO Max werkt aan twee series: eentje die Gotham P.D. gaat heten, en eentje die draait om Colin Farrell's Penguin. Nu bevestigt regisseur Matt Reeves de komst van een derde serie, eentje die draait om een van de meest iconische locaties uit de Batman-franchise.

The Batman-series
Tijdens een uitgebreid interview met The Toronto Sun vertelde Reeves over de toekomst van het Batverse. Hij ging in op de toekomst en laat weten dat er veel nieuwe series aankomen. En onthulde daar een nieuwe van!

"We gaan een Penguin-serie maken. En het mooie daaraan is Colin Farrell. Hij is anders dan hoe je hem ooit gezien hebt. Hij is zo ongelofelijk en steelt echt elke scène waar hij in zit," begon Reeves.

"Ondertussen bedachten we dat we misschien wel een serie konden maken over zijn personage. Dus ik sprak met HBO Max en liet hen Colin in de film zien en vertelde wat het zou kunnen brengen en zij zeiden toen: 'laten we het doen'. Dus dat komt eraan, net als een serie die verbonden is aan Arkham Asylum."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen