search
'Cowboy Bebop'-acteur is enorm teleurgesteld
Series / Nieuws

'Cowboy Bebop'-acteur is enorm teleurgesteld

John Cho vindt het enorm jammer dat de serie van Netflix al na 1 seizoen stopte.

John Cho vertelt tijdens een interview openhartig over het vrij plotselinge besluit van Netflix om een punt te zetten achter de live-action serie Cowboy Bebop.

Cowboy Bebop kreeg maar tien afleveringen in zijn eerste seizoen. Cho speelde de hoofdrol van premiejager Spike Spiegel. Hoewel het een ambitieuze en prima gemaakte serie was, werd deze al 1 maand na de première geannuleerd door Netflix.

Enorme teleurstelling
Cho sprak tijdens een interview met The Hollywood Reporter over het besluit van Netflix om de serie Cowboy Bebop geen tweede seizoen te geven. Dat vond hij enorm pijnlijk.

"Het was zo belangrijk in mijn leven. En ineens was het voorbij. Ik vond het echt heel schokkend en het stelde echt teleur," aldus Cho, die met zijn hele gezin naar Nieuw-Zeeland was verhuisd voor de opnames.

Maar Cho vond de reacties van fans wel hartverwarmend. "Ik weet niet zo goed hoe je een connectie hebt met mensen die je niet kent, alleen maar dankzij je werk. Maar ik ga er niet moeilijk over doen. Ik waardeer het en koester het. Dat iemand erom geeft vind ik enorm vleiend en belangrijk. Ik vind het ongelofelijk."

Cowboy Bebop zie je in zijn geheel op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen