Goed nieuws over 'The Batman'-serie van HBO Max

The Batman krijgt straks een serie die draait om Penguin van Colin Farrell.

Jim Pedd, 9 maart 2022 09:21

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Batman is nu eindelijk in de bioscoop te zien. Warner Bros. gaat door met de franchise, met een serie die draait om Colin Farrells Penguin. De showrunner lijkt nu gevonden te zijn.
Schrijver en producent Lauren LeFranc bevestigde namelijk op Twitter dat ze die positie heeft. Op haar profiel lezen we nu "Momenteel de showrunner van The Penguin". Het is geen officiële aankondiging, maar lijkt wel een bevestiging te zijn.

Penguin-serie
LeFranc heeft onder meer meegeschreven aan series als Agents of SHIELD, Hemlock Grove en Impulse, waarmee ze in elk geval meer dan genoeg ervaring lijkt te hebben om een wat meer harde versie van Gotham City neer te zetten zoals in The Batman te zien was.

We wisten trouwens al dat LeFranc betrokken zou zijn als schrijver bij de serie. Die verhalen horen we al sinds de serie in september 2021 aangekondigd werd als een project in vroege ontwikkeling. Toen werden ook regisseur Matt Reeves en producent Dylan Clarke aan het project verbonden.

Er is nog maar weinig bekend over de serie, al werd deze volgens Reeves oorspronkelijk bedacht als een vervolg op The Batman. Reeves vertelde in een recent interview dat hij de film pitchte als tweede The Batman-film die zou draaien om de opkomst van Oswald Cobblepot als misdadiger.

The Batman zie je nu in de bioscoop.
Bron: CBR

Lees meer over: The Batman, Penguin, HBO Max, Matt Reeves, Colin Farrell

Populair nieuws