Laatste seizoen 'The Walking Dead' wordt verpest door de spin-offs

Einde 'The Walking Dead' verpest door spin-offs

Eigenlijk weten we al behoorlijk wat van het einde van The Walking Dead.

Jim Pedd, 9 maart 2022 10:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er is nog een nieuwe The Walking Dead spin-off aangekondigd door AMC. Deze zal draaien om Lauren Cohans Maggie Rhee en Jeffrey Dean Morgans Negan Smith. Een opwindend idee, maar tegelijk ook een aankondiging die het verrassingselement wel uit het laatste seizoen haalt.
The Walking Dead krijgt een spin-off genaamd Isle of the Dead, waarin we te zien krijgen hoe Maggie en Negan de ondoden in de stad New York City verkennen.

The Walking Dead spanningen
The Walking Dead was toen deze op zijn meest succesvol was, nog vooral een show die vol spanning zat en veel open liet, waardoor je continu zat te denken: waar gaat dit heen. Maar dat begint te veranderen.

Vorig jaar werd aangekondigd dat The Walking Dead tot een einde zou komen. De serie kreeg een extra groot elfde seizoen van AMC, met 24 afleveringen in plaats van de inmiddels gebruikelijke 16.

Maar niet veel later hoorden we dat er twee spin-offs aan zaten te komen: Tales of the Walking Dead en een spin-off rond Daryl en Carol. Die laatste aankondiging was veelzeggend, want de show zou zich nĂ¡ The Walking Dead afspelen.

Daarmee wisten we als kijker dus al zeker dat de twee het einde van The Walking Dead zouden overleven. En nu weten we dat ook van Negan en Maggie. Daarmee is de spanning rond vier van de hoofdpersonen al weg, want we kennen hun lot in deze serie.

Maar dat is niet het enige, want dat Maggie de serie overleeft en vervolgens met Negan naar New York City vertrekt, duidt er ook op dat ze niet de President van de Commonwealth wordt, zoals in de comics. En we weten nu ook dat we meer gaan zien van Negan, die de groep achterliet na het afronden van de Reaper-verhaallijn. Bovendien laat het partnerschap tussen de twee zien dat Maggie het in leven zijn van Negan accepteert.

The Walking Dead zie je nu op Disney+.
Bron: CBR

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Scott Gimple, Angela Kang

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws