Goed nieuws voor Arrowverse-fans!

Goed nieuws voor Arrowverse-fans!

Superman and Lois schijnt een derde seizoen te krijgen, wat mogelijk goed nieuws is voor meer series in de franchise.

Jim Pedd, 9 maart 2022 om 11:51

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Superman & Lois krijgt naar verluidt een derde seizoen van The CW. De serie ging van start in februari 2021 en voegde zich net als series als Batwoman, The Flash, Supergirl en Stargirl bij het Arrowverse.
De serie Superman & Lois heeft hoofdrollen voor Tyler Hoechlin als Superman en Elizabeth Tulloch als Lois Lane. We volgen de worstelingen van het tweetal met balanceren van werk, gerechtigheid en het ouderschap.

Superman & Lois seizoen 3
The CW was blij met de prestaties van Superman & Lois, dat met goede recensies van start ging. De pilot trok zelfs meer kijkers dan welke The CW-pilot dan ook buiten Batwoman.

Momenteel bevindt Superman & Lois zich in het midden van zijn tweede seizoen en is het de vraag of de show een derde seizoen krijgt. The Hollywood Reporter wijst er nu op dat de serie een derde reeks krijgt.

Dat is niet officieel bevestigd, maar de doorgaans zeer betrouwbare site laat weten dat er echt een vernieuwing aan zit te komen. Daarmee is het de enige andere serie buiten The Flash waarvan een nieuw seizoen een zekerheid lijkt te zijn.

We wachten nog op vernieuwingen van andere Arrowverse-series, met name door de aanstaande overname van televisiezender The CW.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Superman and Lois, Arrowverse, The CW, franchise

Populair nieuws