'How I Met Your Mother'-personage is terug in HIMYF

'How I Met Your Mother'-personage is terug

How I Met Your Father doet eindelijk iets waar fans enorm op hoopten.

Jim Pedd, 9 maart 2022 11:13

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

How I Met Your Father is nog niet zo succesvol als zijn voorganger How I Met Your Mother. Maar de makers doen wel hun uiterste best daarnaar te verwijzen en het succes te herhalen.
Daarom zit How I Met Your Father vol met verwijzingen naar de moederserie. Opvallend genoeg keert nu een van de oude bekenden van de moederserie terug.

How I Met Your Father-cameo
Opvallend genoeg was Kyle Maclachlan eindelijk te zien in het fictieve universum als George Van Smoot, a.k.a. The Captain.

De Captain was de echtgenoot van Zoey en vond later zijn liefde in Becky (Boats, Boats, Boats), nadat Ted en zijn vrouw een affaire hadden gehad. Het personage had een obsessie met boten en ontwikkelde later een passie voor kunst.

Showrunner Isaac Aptaker vertelde over de cameo: "Het duurt even, vooral in een multi-cam serie, om de personages, de vriendengroep en de vibe te leren kennen. En we wilden How I Met Your Father alle ruimte geven om op zichzelf te staan voordat we het How I Met Your Mother-universum integreerden. Nu kunnen we dat, richting het einde van dit seizoen, en geliefde personages terug brengen."

How I Met Your Mother zie je nu op Disney+.
Bron: TV Line

Lees meer over: How I Met Your Father, How I Met Your Mother, CBS, Disney Plus, Hulu, Hilary Duff

Populair nieuws