Nieuwe 'The Walking Dead'-serie vindt het universum opnieuw uit

Nieuwe 'The Walking Dead'-serie verandert alles

The Walking Dead komt met een serie over Negan en Maggie die alles gaat veranderen.

Jim Pedd, 12 maart 2022 12:29

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De The Walking Dead spin-off Isle of the Dead gaat de franchise compleet opnieuw uitvinden. Daar hint acteur Jeffrey Dean Morgan op.
In Isle of the Dead reizen Morgans Negan en Lauren Cohans Maggie Rhee samen door een post-apocalyptisch Manhattan. We krijgen daarmee een "niet eerder geziene en gestoorde wereld binnen het TWD-universum te zien" volgens uitvoerend producent Scott Gimple. Die wordt geleid door showrunner Eli Jorné voor AMC Studios, dat de franchise groen licht gaf voor deze uitbreiding in 2023.

Isle of the Dead
"Lauren en ik zijn echt enorm opgewonden," vertelde Morgan over de serie. "Het verhaal is echt geweldig. We gaan de wereld van The Walking Dead zoals je die nu kent opnieuw uitvinden. Ik kan niet wachten tot jullie meegaan naar het Isle of the Dead met ons."

Gimple bedacht eerder de serie The Walking Dead: World Beyond, die al locaties in New York State verkende. De Isle of the Dead-serie verkent voor het eerst Manhattan zoals dat er nu bij ligt, helemaal overlopen door de zombies.

Dat Maggie en Negan samenwerken is bijzonder. De twee hebben een nogal groot vijandschap dat nu voorbij lijkt te zijn. Immers werkten ze al samen om Alexandria te redden. Maar recent zagen we hoe Negan uit zichzelf besloot naar een andere plek te gaan en zo de wraak van de weduwe niet over zich heen te laten komen.

Isle of the Dead is volgend jaar te zien.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, negan, maggie, AMC, Jeffrey Dean Morgan, Lauren Cohan

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws