'Better Call Saul'-trailer is enorm duister

'Better Call Saul'-trailer is enorm duister

Jimmy McGill en Kim Wexler omarmen hun duistere kant en laten zien wat 'breaking bad' ook alweer betekent.

Jim Pedd, 10 maart 2022 18:52

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

AMC heeft de officiële trailer voor seizoen 6 van Better Call Saul onthuld. Die laat zien dat het laatste hoofdstuk van de misdaadserie en zijn personages een duistere wending neemt.
Better Call Saul werd door Vince Gilligan en Peter Gould bedacht als spin-off en prequel van Breaking Bad. Het is het verhaal van Jimmy McGill in zijn vroege dagen als advocaat en bedrieger, die uiteindelijk misdadiger wordt: Saul Goodman. Ook verkent Better Call Saul zijn relatie met gepensioneerd agent Mike Ehrmantraut die met het Juarez-drugskartel aan de slag gaat en zijn liefde Kim Wexler.

Better Call Saul seizoen 6
De serie Better Call Saul ging in 2015 van start en wist maar liefst 39 nominaties voor Emmy Awards binnen te slepen. En nu gaat de boel richting het duistere seizoen.

Better Call Saul kreeg zojuist de trailer voor seizoen 6, die laat zien dat Jimmy steeds dieper verzeild raakt in zijn duistere alter ego.

We wachtten al lange tijd op het moment dat Jimmy zijn Saul Goodman-persona volledig omarmt, met name sinds hij "s'all good, man" zei in de finale van seizoen 4. Sindsdien kreeg hij te maken met de schurk Gus Fring en de Salamanca-familie. Hieronder de trailer.

Better Call Saul zie je op Netflix.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Better Call Saul, AMC, Trailer, Breaking Bad, Bob Odenkirk, Rhea Seehorn

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws