search
Netflix hitserie 'The Blacklist' is nu te streamen met seizoen 8!
Series / Nieuws

Netflix hitserie 'The Blacklist' is nu te streamen met seizoen 8!

Het achtste seizoen brengt zomaar even 22 nieuwe afleveringen met zich mee...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het achtste seizoen van de absolute topserie The Blacklist is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix. Dit nieuwe seizoen brengt een behoorlijk aantal nieuwe afleveringen met zich mee.

The Blacklist vertelt ons het verhaal van Raymond "Red" Reddington. Hij is één van 's werelds meest gezochte criminelen. In het achtste seizoen seizoen kiest Red ervoor om de Task Force erop uit te sturen met als doel om Roanoke te onderzoeken. Hij is een legendarische crimineel die er bekend om staat zeer gecompliceerde extracties te orkestreren.

Negende en tiende seizoen
Het achtste seizoen is zeker niet het laatste seizoen voor The Blacklist. Het negende seizoen loopt op moment van schrijven reeds op Videoland. Ook het tiende seizoen is ondertussen reeds aangekondigd en komt er dus zeker nog aan.

Details over het plot van het tiende seizoen zijn tot dusver nog niet bekend gemaakt. Bovendien is het ook nog niet bekend wanneer de opnames hiervan nu precies zullen beginnen.

In ieder geval, heb jij het achtste seizoen van The Blacklist nog niet gezien? Dan is dat vanaf nu mogelijk op streamingdienst Netflix!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen