search
'The Mandalorian'-personages in mei al terug op Disney+?
Series / Nieuws

'The Mandalorian'-personages in mei al terug op Disney+?

Obi-Wan Kenobi zou in theorie een crossover met The Mandalorian kunnen hebben.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie rond Obi-Wan Kenobi lijkt net als de andere Star Wars-series op Disney+ te zijn. Maar de show heeft niets te maken met het groeiende MandoVerse van Jon Favreau en Dave Filoni. Terwijl de serie wel in dezelfde tijdlijn zit.

Recent vertelde Lucasfilm-baas Kathleen Kennedy nog hoe Obi-Wan Kenobi in de tijdlijn van The Mandalorian past. Daar zit een duidelijke connectie in volgens haar.

Obi-Wan Kenobi en The Mandalorian
Obi-Wan Kenobi speelt zich tien jaar na Star Wars: Revenge of the Sith af, als Obi-Wan een gebroken man is die zoekt naar vrede na de tragische gebeurtenissen van de Clone Wars. The Mandalorian speelt zich af na Return of the Jedi, dat zich weer tien jaar na Obi-Wan Kenobi afspeelt.

De kans dat bekende gezichten uit het MandoVerse de oversteek naar Obi-Wan Kenobi maken is dus klein. Maar Kennedy sloot het niet uit; "Het past allemaal binnen de Mandalorian-tijdlijn."

Regisseur Deborah Chow vertelde nu interessant genoeg dat we er desondanks niet op hoeven rekenen:

"Het sterkste verbindend weefsel is voor ons de prequels. Want daar komen onze personages uit en begonnen hun verhalen. Dus, de prequels zijn het meest verbonden met onze serie."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen