'The Flash' is nooit meer hetzelfde na dit seizoen

Seizoen 8 van The Flash verandert eigenlijk alles aan Team Flash.

Jim Pedd, 15 maart 2022 06:39

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Vorige week keerde The Flash terug nadat de serie enige maanden van televisie was. Dat na de conclusie van het vijfdelige Armageddon-event van afgelopen herfst.
De nieuwe aflevering, Impulsive Excessive Disorder, liet zien dat er grote problemen met de tijdlijn zijn. Daar werd al naar gehint met de ziekte van Iris, en nu blijkt dat er veel grotere problemen aan zitten te komen voor onze helden uit Central City.

The Flash verandert voor altijd
Tijdens een interview vertelde showrunner Eric Wallace dat het seizoen nog twee 'graphic novels' brengt, een stijl die men nu geadopteerd heeft uit de comics en betekent dat er meerdere verhaallijnen verteld worden.

"We gaan daar dieper in duiken de rest van dit seizoen, maar houden ook vast aan ons graphic novel format. Armageddon was de eerste graphic novel en daarna kwam onze eerste tussenaflevering, zoals we die zelf noemen, die meer op zichzelf staan en waar we er nog een paar van hebben," aldus Wallace.

Daarna komt er een heel nieuwe schurk en nieuw verhaal. Maar: "we gaan zien hoeveel actie we in seizoen 8 kunnen proppen. Het wordt een wilde rit, en ik moet je waarschuwen dat iets emotioneels komt dat Team Flash permanent gaat veranderen. En nee, ik maak geen grapjes."

The Flash zie je op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Flash, The CW, Arrowverse, Grant Gustin, Eric Wallace

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws