Weer een bekende schurk in 'The Flash'!?

The Flash krijgt het nog moeilijk in zijn mogelijk laatste seizoen op The CW.

Jim Pedd, 12 maart 2022 15:02

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Rick Cosnett's Eddie Thawne had geen grote rol in de midseason première van The Flash seizoen 8. Maar het gevallen personage keert terug voor meer afleveringen.
Na een vrij lange periode zonder afleveringen, is The Flash eindelijk terug. De serie liet onder meer een avontuur van Bart en Nora West-Allen, a.k.a. Impulse en XS, zien. Zij bezochten het jaar 2013 en die verhaallijn diende als manier om Detective Thawne terug te brengen.

The Flash seizoen 8
Hoewel dit oorspronkelijk gepland stond als een 'flashback'-terugkeer en meer niet, blijkt dat het Arrowverse grotere plannen heeft voor Cosnett. De voormalig vaste aanwezige is in minimaal drie afleveringen te zien.

Hoe hij terugkeert en in welke nieuwe aflevering is niet bekend. Maar Cosnett speelt naar verluidt meerdere verschillende personages van The Flash.

Showrunner Eric Wallace vertelde: "Ik zal alleen dit zeggen: Nee, we blijven niet in het verleden. Maar ja: Eddie is terug. Ik vraag mij af hoe? [Lacht] Dat is een verhaal. Nee. Nee, dit is een heel, heel ander verhaal. Opnieuw. Geen spoilers hier, maar laat ik zeggen dat Eddie's terugkeer na 806 anders is dan je verwacht."

The Flash zie je op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Flash, The CW, Arrowverse, Grant Gustin

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws