Nog een nieuwe Arrowverse-serie op komst?

Nog een nieuwe Arrowverse-serie op komst?

The Flash zou wel tot een serie rond Impulse en XS kunnen leiden wat de cast betreft.

Jim Pedd, 14-03-2022 07:17

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Mocht het Arrowverse ooit besluit een een spin-off serie over XS en Impulse te maken, laat The Flash-actrice Jessica Parker Kennedy weten dat ze daar helemaal voor in is.
Een van de langstlopende Arrowverse-series van dit moment op The CW is The Flash. De show begon in 2014 met uitzenden en bevindt zich nu in zijn achtste seizoen. Dat is net van start gegaan na een langere pauze die begon nadat de serie zijn vijfdelige Armageddon-evenement lanceerde. In de midseason premiere zien we Nora en Bart West-Allen terugreizen naar december 2013 om de tijdlijn te repareren.

The Flash spin-off maken
Er zijn nog meer dan een dozijn afleveringen te gaan in The Flash seizoen 8, en de serie lijkt vernieuwd te worden voor een negende seizoen. Januari 2022 tekende Grant Gustin, hoofdrolspeler van de serie, namelijk nog voor een mogelijk negende seizoen.

Los daarvan zou een spin-off rond Impulse en XS een goede mogelijkheid kunnen zijn. Actrice Kennedy ziet het helemaal zitten om samen met Jordan Fisher in zo'n show te spelen:

"Als het 't juiste moment is, met het juiste verhaal, zou ik meteen ja zeggen. Maar dan moet alles wel goed kloppen en passend zijn. Ik denk dat er ook zeker wel een publiek voor is, want we hebben positieve feedback gehad voor Nora en Bart. Dus het hangt er vanaf, maar ik zou er wel voor open staan."

The Flash zie je op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Flash, The CW, Arrowverse, Spinoff

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws