search
'Obi-Wan Kenobi'-actrice over haar slechterik
Series / Nieuws

'Obi-Wan Kenobi'-actrice over haar slechterik

Moses Ingram vertelt over haar bizarre personage Reva in de serie rond Obi-Wan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Obi-Wan Kenobi-actrice Moses Ingram ging in een nieuw interview in op haar vijand: Sith Inquisitor Reva. Zij vertelde over dat personage tijdens een interview met Entertainment Weekly.

De Obi-Wan Kenobi-serie werd ooit bedacht als een film, en is sinds 2017 in ontwikkeling. Door de tegenvallende ontvangst van Solo: A Star Wars Story verlegde Disney zijn focus en werd het een serie. Die is in mei te zien op Disney+.

Obi-Wan Kenobi-vijand
Obi-Wan Kenobi speelt zich tien jaar na de gebeurtenissen in de film Revenge of the Sith af. We volgen Obi-Wan Kenobi ('Ben') in zijn tijd op Tatooine, waarin hij onder meer te maken krijgt met de Inquisitors. Die hebben het voorzien op alle Jedi die Order 66 overleefd hebben.

Tijdens een interview met Entertainment Weekly vertelde Ingram daar wat over:

"Reva is een baas! Ik bedoel, echt een volwaardig atleet. Zij heeft een missie en gaat alles veroveren ten koste van alles dat maar nodig is, als ze de kans daartoe ziet. Ze is echt behoorlijk badass. Ik mocht een cape aandoen waarvan ik niet wist dat ik die had. Het voelde alsof ik weer tien was en was echt super dope!"

Obi-Wan Kenobi is in mei op Disney+ te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen