search
Het 'Halo'-kostuum is gestoord zwaar
Series / Nieuws

Het 'Halo'-kostuum is gestoord zwaar

Het kostuum van Master Chief is nog behoorlijk zwaar als we dit zo horen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Halo-acteur Pablo Schreiber heeft onthuld dat het Spartan-kostuum voor de serie uiterst zwaar is. Het weegt maar liefst 22 kilo en is daardoor ook behoorlijk moeilijk om in te werken.

Schreiber speelt de iconische rol van Master Chief in de Halo-serie die straks op Paramount+ zijn debuut maakt. Vanaf 24 maart kun je daar afleveringen zien.

Halo-verfilming
Halo is een van de meest geanticipeerde gameverfilmingen die er maar zijn. We volgen supersoldaat John 117, die ook wel bekend staat als de Master Chief. Hij helpt de mensheid in het bestrijden van een coalitie van buitenaardse rassen, de Covenant.

In de games leiden de avonturen van John hem naar een reeks oeroude buitenaardse wapens die de Halo-arrays heten. De Halo-serie lijkt daar enige verandering in aan te brengen.

Desondanks doen de makers hun best om trouw te zijn aan de games. Zo dus ook met de kostuums:

"Het is 22 kilo aan plastic en het pak is echt bedoeld als iets dat je bovenmenselijk maakt. Het verbetert de vermogens van de Spartan om te presteren tienvoudig. In werkelijkheid is dit echt het tegenovergestelde. Het is een uitdaging om zo'n pak te manipuleren en manieren te vinden om het zo op te nemen dat het lijkt alsof je super capabel bent."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen