search
Brute nieuwe trailer 'Halo'-serie met Pablo Schreiber
Series / Trailer

Brute nieuwe trailer 'Halo'-serie met Pablo Schreiber

Pablo Schreiber is Master Chief in de Halo-serie van Showtime en Paramount+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er is zojuist een nieuwe trailer vrijgegeven voor de Halo-serie van Paramount+. De serie gaat op donderdag 24 maart van start op de streamingdienst en krijgt wekelijks een nieuwe aflevering.

De hoofdrol in de serie is voor Pablo Schreiber als Master Chief. De show laat nieuwe en oude bekende personages zien uit de Halo-games. Opvallend genoeg laat de trailer relatief weinig beelden van de held Master Chief zelf zien.

Halo-trailer
De trailer voor Halo die Paramount+ vrijgaf bevat met name beelden die uitleggen welk conflict woedt tussen de mensheid en de Covenant. Master Chief ontbreekt grotendeels in de trailer, al zie je hem uiteindelijk rond 1 minuut 30 verschijnen samen met de Warthog.

Paramount bewaart duidelijk de beste scènes voor de serie Halo zelf, maar probeert fans alvast enthousiast te krijgen met dit soort teasers.

Tanya Giles van Paramount+ legde uit dat de serie als opbouw voor een groot universum dient. En: "Halo levert een heuse thrill-ride voor fans van de game en voor non-gamers, allemaal verbonden met prachtige visuals en een diepgaande blik op de persoonlijke verhalen achter deze iconische personages, allemaal binnen een epische strijd voor de toekomst van de mensheid."





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen