search
'How I Met Your Father' brengt schokkend 'How I Met Your Mother'-castlid terug
Series / Nieuws

'How I Met Your Father' brengt schokkend 'How I Met Your Mother'-castlid terug

How I Met Your Father zond zijn finale uit en maakt zich op voor een nieuwe reeks.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De wereld van How I Met Your Father was tot nu toe al losjes verbonden met het verhaal van How I Met Your Mother. Nu is er een wel heel bijzondere en voor fans schokkende cameo!

How I Met Your Father liet al in de eerste aflevering zien dat de net verloofde Sid in het appartement woont waar Ted en Marshall woonden aan het begin van de oorspronkelijke serie. Meerdere personages woonden daar, waaronder Mashall en Lily tot het einde van de serie in 2016.

How I Met Your Father-cameo
Hoewel het dus niet echt als een onderling verbonden universum voelde, liet How I Met Your Father duidelijk wel een easter egg zien voor de echte fans.

Maar in de finale zien we eindelijk een personage dat wel heel opvallend is. Niemand minder dan Robin Scherbatsky, gespeeld door Cobie Smulders, verscheen namelijk! Zij zat in de bar van McLaren's, waar hoofdpersoon Sophie heen ging om even haar hoofd leeg te maken.

Eenmaal daar raakte ze in gesprek met Robin en kreeg ze wat whisky en gratis advies! Eerder al zagen we George van Smoot in de serie, die we ook wel kennen als The Captain, gespeeld door Kyle Maclachlan.

How I Met Your Father is nu klaar met zijn eerste seizoen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen