Veelbelovende update over 'The Last of Us'

Veelbelovende update over 'The Last of Us'

The Last of Us is nog steeds niet klaar met z'n opnames en kost daarmee lang om te maken!

Jim Pedd, 16 maart 2022 om 19:29

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Last of Us-acteur Pedro Pascal heeft een opwindende update over de HBO-serie. Die is vermoedelijk pas volgend jaar te zien op HBO Max.
De serie The Last of Us wordt gebaseerd op de gelijknamige videogames van Naughty Dog. We volgen het verhaal van Joel Miller, gespeeld door Pascal. Hij vergezelt en begeleidt het jonge meisje Ellie (Bella Ramsey) door een post-apocalyptisch landschap. Ellie lijkt namelijk het geneesmiddel te zijn voor een gruwelijk hersenvirus dat zich door de Verenigde Staten verspreid heeft.

The Last of Us-voortgang
De opnames van The Last of Us gingen afgelopen juli van start. Toen zagen we al heel wat video's vanaf de filmset verschijnen die een opwindende serie lieten zien. Elk van de afleveringen (het worden er tien) schijnt een miljoenenbudget te hebben en de opnames duren nog eens drie of vier maanden.

Tijdens een interview met de site ComicBook.com vertelde Pascal over de set van The Last of Us. Hij noemt het een buitengewoon groot iets:

"De set is bedenkt met clickers en spores [delen uit de games waar Joel en Ellie mee te maken krijgen] en de elementen van Alberta en we hebben een geweldige tijd op de set. Het is absoluut gruwelijk en meer dan de moeite waard. Het is geweldig en ik heb een geweldige tijd!"

The Last of Us is naar verwachting volgend jaar te zien.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Last of Us, Pedro pascal, Bella Ramsey, HBO, HBO Max

Populair nieuws