'Young Sheldon' verandert belangrijk 'The Big Bang Theory'-element

'Young Sheldon' verandert The Big Bang Theory

The Big Bang Theory is weer anders geworden door de prequelserie die er is.

Jim Pedd, 17 maart 2022 om 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De oorspronkelijke reden waarom Sheldon op date gaat met Amy in The Big Bang Theory is nu veranderd in Young Sheldon. In de nieuwe aflevering keert Amy terug, en gaat ze met Sheldon in discussie over bepaalde elementen die van invloed kunnen zijn op een relatie.
Het heen-en-weer gekibbel maakt een ontwikkeling rond Sheldon ongedaan. Toen we Amy leerden kennen, klikte het meteen met haar en Sheldon. Volgens Sheldon was hij meteen geïnteresseerd in haar, omdat hij vond dat hun genen voor intellectueel superieure baby's zou zorgen. Helaas lijkt dat niet het echte geval.

Young Sheldon
In Young Sheldon vertelt Amy dat geld een belangrijk element is in een serie. Sheldon onthult dat zijn vrouw besloten heeft om het budget voor comics te verkleinen, zodat ze geld kunnen sparen voor de opleiding van hun kinderen.

Dat ze moeten sparen is interessant, want als de kinderen net zo slim zouden zijn als hun ouders, dan zou er niet gespaard hoeven worden en zou er een fonds beschikbaar zijn voor de kinderen. Wellicht dat ze dus niet zo geniaal zijn als hun ouders!

Dat is een interessante onthulling, want het laat zien dat Sheldon misschien wel om die reden met Amy wilde zijn, maar in werkelijkheid loopt het dus enorm anders!

De Young Sheldon-serie onthulde de afgelopen tijd wel meer details over Sheldon.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Big Bang Theory, Young Sheldon, CBS

Populair nieuws