search
Disney+ brengt Marvel-ster terug in 'Secret Invasion'
Series / Nieuws

Disney+ brengt Marvel-ster terug in 'Secret Invasion'

Samuel L. Jackson onthulde dat Don Cheadle een rol heeft in de nieuwe serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Samuel L. Jackson laat officieel weten dat Don Cheadle te zien is als War Machine in Secret Invasion. De serie is groter dan alle andere Marvel-series die tot nu toe verschenen.

Secret Invasion werd eind 2020 aangekondigd en brengt Jackson terug als Nick Fury, in wat zijn eerste hoofdrol in het Marvel Cinematic Universe is. De serie baseert zich op de gelijknamige Marvel-comics, en vertelt het verhaal van een Skrull-invasie op Aarde.

Secret Invasion-terugkeer
De Disney+-serie Secret Invasion heeft een behoorlijk indrukwekkende cast verzameld en vormt bijvoorbeeld het Marvel-debuut van Emilia Clarke, Kingsley Ben-Adir en Olivia Colman. Secret Invasion brengt ook franchiseveteranen terug. Naast Jackson zien we ook Ben Mendelsohn en Cobie Smulders en zelfs Martin Freeman is te zien.

Jackson zit dus op het spoor waarin hij Secret Invasion-castleden onthult. Tijdens de Happy Sad Confused podcast vertelde hij zelfs dat Don Cheadle een rol heeft:

"Don, Don Cheadle. Ik heb Don, met wie ik graag golf. Ik realiseerde het mij niet, maar pas toen we dit maakten, wist ik: 'Wij hebben nooit samengewerkt.' We kenden elkaar wel, hingen rond en lachten samen, maar hebben nooit met elkaar gewerkt tot nu toe."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen