search
Netflix brengt grote verandering aan in 'The Umbrella Academy'
Series / Nieuws

Netflix brengt grote verandering aan in 'The Umbrella Academy'

Seizoen 3 van de serie The Umbrella Academy van Netflix krijgt een heel andere rating.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nog een paar maanden wachten en dan is het derde seizoen van The Umbrella Academy te zien op Netflix. Nu blijkt dat de rating daarvoor, de kijkwijzer, veranderd is. In eerste instantie had de serie een TV-14 rating, die nu TV-MA gemaakt is.

De serie The Umbrella Academy is gebaseerd op de graphic novels van Gabriel Bá en Gerard Way en volgt de avonturen van zeven kinderen die geadopteerd worden door een miljardair, Sir Reginald Hargreeves.

The Umbrella Academy seizoen 3
The Umbrella Academy eindigde zijn tweede seizoen nog met de terugkeer van zijn helden naar het heden, waar zij erachter komen dat de tijdlijn echt compleet veranderd is.

Nu is er een alternatieve Academy: de Sparrow Academy. Daarmee verkent de serie The Umbrella Academy in het nieuwe seizoen de comics Hotel Oblivion, die de Sparrow Academy introduceren.

TV Parental Guidelines meldt nu dat de serie een heel nieuwe rating heeft. Hij was ooit TV-14, wat betekent dat kinderen van boven de 15 de serie prima kunnen kijken, maar dat er grof taalgebruik in zit. De TV-MA rating betekent dat de serie een rating krijgt die bij films een R-Rating zou worden genoemd en betekent dat er grof geweld in zit, seksueel expliciet materiaal en grof taalgebruik.

The Umbrella Academy zie je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen