search
Topdrukte op Netflix met veel nieuwe series deze week
Series / Featured

Topdrukte op Netflix met veel nieuwe series deze week

Deze series zijn allemaal nieuw toegevoegd aan het aanbod van Netflix de afgelopen week.

Elke vrijdag zetten we voor je op een rij welke series Netflix allemaal nieuw toegevoegd heeft aan zijn aanbod. Ook deze week was het weer enorm druk!

Bulgasal Immortal Souls (S01E14): Hwal zweert al het mogelijke te doen om Eul-tae te pakken, maar Sang-un waarschuwt hem om ondanks zijn wraakgevoelens niet te vergeten wie hij werkelijk is.

Kikker & Vriendjes (1 seizoen): Iedereen is dol op Kikker, de vrolijke hoofdpersoon uit de boeken van Max Velthuijs. Samen met vriendjes Varkentje, Eend en Haas beleeft hij meer avonturen dan wie ook.

Meine Freundin Conni (1 seizoen): Conni is een meisje van vier jaar dat veel avonturen beleeft. Zo ervaart ze haar eerste dag op de kleuterschool, ze gaat naar de tandarts of viert feest met haar familie.

Team Zenko Go (1 seizoen): Elke goede daad is er één voor dit team van kinderen! Niah, Ari, Ellie en Jax gaan undercover om anderen te helpen en in het geheim de problemen van de stad op te lossen!

Power Players (1 seizoen): Een jongen transformeert in een superheld van speelgoedformaat. Samen met zijn actiefiguren gaat hij de strijd aan met een kwaadaardige robot om de wereld te redden.

Snowpiercer (S03E08): Nu Melanie misschien nog in leven is, neemt de trein een omweg. In de verte doemt echter een groot gevaar op.

Grond (1 seizoen): Een jonge ondernemer smeedt een gedurfd maar riskant plan om zijn familiebedrijf te vernieuwen: aarde uit Marokko importeren om de doden van zijn gemeenschap te begraven.

Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives. (miniserie): Als een gevierde veganistische restauranthoudster trouwt met een mysterieuze man die beweerde haar hond onsterfelijk te kunnen maken, dreigt haar leven te ontsporen.

Human Resources (seizoen 1): In deze spin-off van 'Big Mouth' krijgen lovebugs, hormoonmonsters en een reeks andere wezens te maken met romantiek, drama op de werkplek en hun menselijke klanten.

Krakowskie potwory (1 seizoen): Een jonge vrouw sluit zich aan bij een mysterieuze professor en zijn groep talentvolle studenten die paranormale activiteiten onderzoeken en vechten tegen demonen.

Young, Famous & African (seizoen 1): Deze realityserie volgt een groep beroemde, welvarende sterren terwijl ze werken en zich ontspannen, flirten en ruziën in Johannesburg, Zuid-Afrika.

Eternally Confused and Eager for Love: Een onhandige en eenzame twintiger wordt begeleid (en misleid) door een brutale denkbeeldige tovenaar. Hij zoekt een vriendin en probeert het eens niet zelf te verpesten.

Alessandro Cattelan: One Simple Question: Alessandro Cattelan gaat op zoek naar het geluk door middel van interviews en unieke ervaringen met beroemde gasten als Paolo Sorrentino en Roberto Baggio.

Standing Up: Van allerlei baantjes tot de jacht naar virale roem: carrière maken in stand-upcomedy is geen makkie, maar vier vrienden riskeren alles om de wereld te laten lachen.

Top Boy (seizoen 2): Twee doorgewinterde drugsdealers keren terug naar de straten van Londen, maar hun jacht op geld en macht wordt bedreigd door een jonge, meedogenloze oplichter.

Light the Night (deel 3): De vrouwen van een Japanse nachtclub in de rosse buurt van het Taipei van de jaren 80 krijgen met jaloezie, gebroken harten, vriendschap en liefde te maken.

Twenty Five Twenty One: In tijden waarin dromen onbereikbaar lijken, heeft een jonge schermster grote ambities en ontmoet ze een hardwerkende jongeman die zijn leven weer probeert op te bouwen.

Animal (seizoen 2): In deze intense serie worden de meest indrukwekkende dieren gevolgd. Met nooit eerder vertoonde beelden van ontroerende tot bizarre momenten.

The Blacklist (seizoen 8): Een briljante voortvluchtige biedt aan om de FBI te helpen om andere slechteriken te pakken, maar alleen als de nieuwe profiler Elizabeth nauw met hem samenwerkt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen