'Daredevil' krijgt een nieuwe serie op Disney+!

'Daredevil' krijgt een nieuwe serie op Disney+!

Nadat de serie de oversteek naar Disney+ kon maken, blijkt er nu een nieuw seizoen te komen.

Jim Pedd, 18-03-2022 08:26

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Goed nieuws voor fans van Daredevil. De serie werd ooit gemaakt door Netflix, maar geannuleerd toen bleek dat Disney een eigen streamingdienst wilde lanceren.
Eerder deze maand hoorden we al via Murphy's Multiverse dat er een nieuwe zakenentiteit opgericht was die dienst zou kunnen doen als productiebedrijf achter de reboot van Daredevil bij Marvel Studios. De scoopers onthulden toen het Blind Faith Productions LLC, een nieuwe entiteit van Disney. Die naam zou verwijzen naar de Man Without Fear, Daredevil.

Daredevil-serie
Nu is er nog meer bewijs dat zou kunnen wijzen op een nieuwe Daredevil-serie. In Production Weekly wordt namelijk een Daredevil-reboot vermeld, een serie die gemaakt zou worden met Kevin Feige en Chris Gray als uitvoerend producent.

Ook horen we van voormalig GWW-hoofdredacteur KC Walsh dat de serie eind dit jaar, maar mogelijk begin volgend jaar zou beginnen met de opnames.

Dat betekent dat, in een ideale wereld, Charlie Cox en de crew al in 2024 terug kunnen keren op Disney+.

Zoals verwacht kan worden in dit soort situatie, is Marvel Studios stil rond de nieuwe reeks producties. We weten dus niet officieel dat Daredevil er komt. Maar dit jaar zijn zowel de SDCC als de D23-expo, wat betekent dat er nieuwe films en series aangekondigd gaan worden. Waarbij dit een serieuze mogelijkheid is!
Bron: ComicBook

Lees meer over: Daredevil, Netflix, Disney Plus, Marvel Studios, MCU, Charlie Cox

Informatie over de serie: Daredevil

Populair nieuws