Netflix onthult releasedatum live-action 'Resident Evil'-serie

'Resident Evil' van Netflix is snel te zien

De streamingdienst heeft eindelijk aangekondigd wanneer je Resident Evil kunt zien.

Jim Pedd, 18 maart 2022 om 09:41

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix heeft vanochtend officieel bekend gemaakt dat de aankomende live-action Resident Evil-serie op 14 juli in première gaat op de streamingdienst.
We hoorden de afgelopen jaren opvallend weinig over de aankomende serie. Daarin speelt Lance Reddick de hoofdrol van Albert Wesker. Verder weten we dat er acht afleveringen van elk een uur gemaakt worden en dat we Jade Wesker gaan volgen die probeert te overleven in een wereld, die zich 14 jaar na de uitbraak van een dodelijk virus bevindt.

Resident Evil-serie
De Resident Evil-franchise slaat met de live-action serie een nieuwe richting in. De serie verkent straks een nieuw soort wereld met gebeurtenissen en details uit de games.

Ook staat Resident Evil los van de film Welcome to Raccoon City. Verder speelt de serie van Netflix zich af in New Raccoon City.

Netflix kwam ook al met een synopsis voor de nieuwe serie:

Het is het jaar 2036, 14 jaar nadat een dodelijk virus een wereldwijde apocalypse veroorzaakte. Jade Wesker vecht om te overleven in een wereld die compleet overrompeld is door bloeddorstige, geïnfecteerde en gestoorde wezens. In deze gruwelen wordt Jade nagezeten door haar verleden en de verbindingen van haar vader met de Umbrella Corporation. En met name door wat haar zus Billie overkomt.


Bron: ComicBook

Lees meer over: Resident Evil, Netflix, Lance Reddick

Populair nieuws