search
Indrukwekkende eerste trailer 'Anatomy of a Scandal' van Netflix
Series / Trailer

Indrukwekkende eerste trailer 'Anatomy of a Scandal' van Netflix

Grote namen in deze nieuwe aangrijpende en spannende serie van Netflix.

Netflix heeft de trailer vrijgegeven van de psychologische thriller Anatomy of a Scandal. Deze nieuwe serie speelt zich af in Londen en is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Sarah Vaughan. Hieronder zie je de eerste beelden.

De miniserie wordt omschreven als een aangrijpend rechtszaaldrama. De persoonlijke en politieke schandalen van de Britse elite wordt blootgelegd, wat duidelijk maakt dat gerechtigheid en privilege dicht bij elkaar liggen.

In de hoofdrollen schitteren Sienna Miller (American Sniper, The Loudest Voice) als Sophie, Michelle Dockery (The Gentleman, Downton Abbey) als Kate, Rupert Friend (Homeland, Death of Stalin) als James, Naomi Scott (Aladdin, Charlie's Angels) als Olivia en Josette Simon (The Witcher, Broadchurch) als Angela.

Indrukwekkende productie: Anatomy of a Scandal
We volgen James en Sophie Whitehouse. Ze hebben een gelukzalig en bevoorrecht leven. Als minister in het parlement met een liefhebbende familie thuis lijkt alles James voor de wind te gaan, maar dan komt er plotseling een groot schandaal aan het licht. Advocaat Kate Woodcroft heeft ondertussen haar eigen zorgen, zeker wanneer haar vervolging zowel Westminster, het huwelijk van de Whitehouses en haar eigen imago dreigt te schaden.

Anatomy of a Scandal is gemaakt en geschreven door David E. Kelley (Big Little Lies, Goliath) en Melissa James Gibson (House of Cards, The Americans). Alle zes afleveringen zijn geregisseerd door regisseur en uitvoerend producent S.J. Clarkson (Jessica Jones, The Defenders). Vanaf 15 april op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen