Gecancelde topserie 'Manifest' krijgt nog dit jaar vervolg op Netflix

Gecancelde topserie dit jaar terug op Netflix

Manifest is goed bekeken op de streamingdienst en dit jaar volgt een groot vierde seizoen.

Bram de Groot, 18 maart 2022 12:52

De aankoop van de serie Manifest door Netflix kan een van de meest wonderbaarlijke reddingen genoemd worden sinds Lucifer De streamingdienst geeft de mysterieuze serie, verleden jaar gecanceld door NBC, een tweede kans.

NBC stopte de na slechts drie seizoenen, waardoor fans achterbleven met verschillende cliffhangers. Nadat Manifest een enorme streaminghit werd op Netflix, koos de streamer ervoor om een ​​vierde en laatste seizoen te financieren dat uit 20 extra afleveringen zal bestaan.

Manifest krijgt het einde dat het verdient, en de eerste afleveringen van dat laatste seizoen zullen ergens in 2022 verschijnen. Het nieuwe seizoen is op dit moment in productie en kijkt uit naar een première "later dit jaar", meldt TVLine.

Seizoen 4 van Manifest in 2022 van start
Zoals verwacht zal het laatste seizoen van Manifest in meerdere delen worden uitgebracht, maar hoeveel delen precies is nog onbekend. Het splitsen van de nieuwe seizoenen van grote series is een gewoonte geworden voor Netflix. Denk maar aan Ozark en Stranger Things.

De maker van de serie, Jeff Rake, had oorspronkelijk gepland dat Manifest zijn verhaal in de loop van zes seizoenen zou vertellen. De serie krijgt er maar vier, maar de laatste 20 afleveringen op Netflix zullen genoeg zijn om het verhaal af te maken en alle cliffhangers op te lossen.Bron: TV Line

Lees meer over: Manifest, Netflix, 2022

Populair nieuws