search
Norman Reedus over zijn ongeluk op de set van 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Norman Reedus over zijn ongeluk op de set van 'The Walking Dead'

Norman Reedus raakte gewond op de set van de serie The Walking Dead.

Norman Reedus is herstellende en mag binnenkort weer aan het werk. Eerder liep de acteur een hersenschudding op tijdens de opnames van The Walking Dead.

De Daryl Dixon-acteur raakte betrokken bij een ongeluk tijdens de opnames van de laatste paar afleveringen van The Walking Dead. Hij annuleerde daarom al een verschijning tijdens Atlanta's Fandemic Tour. Volgens zijn publicist "is Norman herstellende en kan hij bijna weer aan het werk."

The Walking Dead-herstel
Het incident vond plaats op 11 maart op de set van The Walking Dead. Die serie is momenteel druk met de opnames van zijn seriefinale in Georgia.

The Walking Deads director of photography Duane Manwiller bevestigde afgelopen vrijdag dat de opnames weer door zijn gegaan en plaatsvinden, eventjes zonder Reedus. Maar die acteur laat weten bijna klaar te zijn om weer aan de slag te gaan:

"Bedankt dat jullie allemaal aan mij gedacht hebben. Er is een week of twee verstreken. Ik had een ongeluk, maar ben er weer veel beter aan toe en kan dinsdag weer aan de slag. Sorry voor het Atlanta-evenement, ik keek ernaar uit."

The Walking Dead rondt dit jaar nog zijn elfde en laatste seizoen af.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen