search
Netflix kondigt animatieserie 'Tekken: Bloodline' aan
Series / Nieuws

Netflix kondigt animatieserie 'Tekken: Bloodline' aan

Meteen werd door Netflix ook een teaser van de animatieserie de wereld ingestuurd...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft deze nacht een gloednieuwe animatieserie aangekondigd met een naam die wel erg bekend in de oren klinkt. Het gaat hierbij om Tekken: Bloodline. Net zoals ook geldt voor de eerste producties van Tekken geldt ook voor deze nieuwe reeks dat ze is gebaseerd op de gelijknamige videogame van Bandai Namco.

In de teaser van Tekken: Bloodline maken we kennis met Jin Kazama. Hij is het hoofdpersonage dat reeds op jonge leeftijd van zijn moeder leerde dat macht alles is. Ondanks deze gedachte werd alles wat hen dierbaar was op een bepaald moment vernietigd door een kwade kracht. Jin was kwaad, maar vooral op zichzelf omdat hij niet in staat bleek te zijn om het kwaad een halt toe te roepen.

Sinds bovenstaande gebeurtenis is Jin op zoek naar zoveel mogelijk macht en vooral ook naar wraak. Zijn zoektocht zal hem uiteindelijk een strijd opleveren op een wereldwijd podium, namelijk het beruchte The King of Iron Fist Tournament.

Lancering in 2022
Wie de teaser bekijkt zal kunnen vaststellen dat er ook nog een aantal andere personages in de animatieserie te zien zullen zijn. Het gaat daarbij onder meer om Heihachi Mishima, Kazuya Mishima, Leroy Smith, King, Jun Kazama, Paul Phoenix en Ogre.

Het is zeker niet voor het eerst dat het verhaal van de gamereeks dienst doet als script voor bijvoorbeeld een film of serie. In het verleden verschenen dan ook reeds projecten als Tekken in 2010 en natuurlijk ook Tekken: Blood Vengeance in 2011 en Tekken: A Man Called X in 2014.

Wanneer de animatieserie te zien zal zijn op streamingdienst Netflix is momenteel nog niet bekend. Wel werd aangegeven dat, dat sowieso nog dit jaar zal zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen