search
Controversiële HBO Max-serie 'And Just Like That...' krijgt dan toch een vervolg
Series / Nieuws

Controversiële HBO Max-serie 'And Just Like That...' krijgt dan toch een vervolg

Eerder deed de reeks de gemoederen op social media behoorlijk stevig oplopen...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Zelden was de toekomst van een succesreeks als And Just Like That... zo onzeker. Ondanks een enorme populariteit zorgde de reeks voor aardig wat controverse. Bovendien vallen ook de cijfers op gespecialiseerde websites tegen.

Alle signalen waren aanwezig voor een extra seizoen van And Just Like That.... Onder meer de maker van de reeks, namelijk Michael Patrick King en hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker hadden eerder reeds laten optekenen een tweede seizoen wel te zien zitten. De nodige controverse zorgde er echter voor dat het voortbestaan toch wat onzeker was.

Tegenvallende scores
Ondanks uitstekende kijkcijfers valt bovendien op dat de reeks krijgt af te rekenen met vrij slechte beoordelingen. Op de gespecialiseerde website IMDB bedraagt de score momenteel bijvoorbeeld slechts 5,6/10.

In ieder geval heeft HBO Max nu toch officieel bevestigd dat er een tweede seizoen van And Just Like That... zal verschijnen. Heb je het eerste seizoen van deze reeks nog niet gezien? Deze is vanaf 8 maart van dit jaar ook hier in Nederland te bekijken op HBO Max.

Wanneer het tweede seizoen van And Just Like That... moet verschijnen werd tot dusver nog niet bekend gemaakt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen