search
Netflix kondigt nieuwe absurde komedieserie 'A Sogra Que Te Pariu' aan
Series / Nieuws

Netflix kondigt nieuwe absurde komedieserie 'A Sogra Que Te Pariu' aan

De nieuwe komedieserie verschijnt volgende maand al in het aanbod van 's werelds grootste streamingdienst...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van absurde komedieseries hebben weer wat nieuws om naar uit te kijken. Volgende maand verschijnt namelijk de gloednieuwe reeks A Sogra Que Te Pariu in het aanbod van streamingdienst Netflix.

A Sogra Que Te Pariu is een Braziliaanse komedieserie die vertaald in het Engels Smother in Law heet. De serie draait dan ook rond een niet bepaald alledaagse grootmoeder.

De serie A Sogra Que Te Pariu draait rond de vrij bemoeizuchtige Isadir. Zij is een vrouw van middelbare leeftijd die ervoor heeft gekozen om sinds het uitbreken van de pandemie bij haar familie in te trekken. Dat bevalt haar echter niet helemaal. Ze stelt dan ook alles in het werk om het leven van haar stuntelinge zoon en diens vijandelijke partner te ontwrichten.

13 april
De serie is een hersenspinsel van Rodrigo Sant'anna die bovendien ook zelf één van de hoofdrollen vertolkt in de reeks. Verder bestaat de cast nog uit namen als Thaí­ssa Carvalho, Alex Teix, Lidi Lisboa en Rafael Zulu.

Deze gloednieuwe komedieserie van Braziliaanse bodem zal te bekijken zijn op streamingdienst Netflix vanaf 13 april 2022. Wil je graag een voorsmaakje krijgen? Dan moet je zeker even de onderstaande trailer bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen